Uw woning, onze passie

EPC-verslag opmaken: JP Development doet het graag voor u  

Een EPC-verslag (of energieprestatiecertificaat) is verplicht wanneer u een eigendom te koop of te huur zet. Dit document brengt de energiezuinigheid van het eigendom in kaart. Heel nuttige informatie: hoe lager de EPC-score, hoe lager het energieverbruik en dus hoe waardevoller de woning. De score moet dan ook vermeld worden in verkoop- of verhuuradvertenties.

JP Development voert als erkende energiedeskundige type A graag dit EPC-onderzoek voor u uit en garandeert een verslag dat tot in de kleinste details acuraat is.

te koop

Onze Expertise

Verschillende types en betrokken partijen  

De opmaak van een EPC-attest is complex. Vooral omdat er verschillende vastgoedttypes zijn. Verkoopt of verhuurt u een woning, studio of appartement? Een klein, niet-residentieel pand als een kantoor, handelsruimte, horecazaak of praktijkruimte? In beide gevallen is een EPC-attest verplicht. Vanaf 2022 komen daar ook de gemeenschappelijke delen van een appartement bij. Reken hoe dan ook op JP Development voor het onderzoek – wij kennen onze weg in elke ruimte.

Uw EPC-verslag opmaken?  

Wij nemen het EPC-onderzoek en de opmaak van het verslag graag op ons, zodat u van a tot z ontzorgd wordt. Meer weten? Neem gerust contact op met ons, en we maken zo snel mogelijk een afspraak!

calculatie

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!