Uw woning isoleren

Uw woning isoleren is geen luxe, maar een absolute noodzaak.  

We spreken hier namelijk niet alleen over een ingreep die uw leefcomfort drastisch verbetert, maar ook over een investering die uw verwarmingskosten tot 30% reduceert en zichzelf dus op termijn volledig terugbetaalt!

isolatie pur vloerisolatie

Specialist isolatie

Isoleren van deel of geheel  

Heel wat oppervlakken van uw woning kunnen efficiënt geïsoleerd worden: spouwmuurdakzolderkelder en buiten- of buitengevel – apart of samen. Daarbij kunnen ook nog eens verschillende isolatietechnieken worden toegepast. Isolatie is, kortom, een vlag die heel wat ladingen dekt. Maar voor elke ‘lading’ kunt u terecht bij b-energetics.

Deelruimte of uw volledige woning isoleren? Reken op ons!

01  

Spouwmuurisolatie

Uw spouwmuur isoleren is wooncomfort realiseren. Deze ingreep kan wonderen doen en op een heel efficiënte manier warmte binnen en koude buiten houden. Dat zit zo: een spouwmuur is een dubbele muur met daartussen een dunne luchtruimte, die we de spouw noemen. Omdat spouwmuren meestal buitenmuren zijn, gaat hierlangs heel veel warmte verloren, indien er geen sprake is van een efficiënte isolatie van deze spouwen.

isolatie spouwmuurisolatie limburg
Supafil

02  

Zoldervloer- en dakisolatie

Uw zoldervloer isoleren of uw dak isoleren biedt u alleen maar winst. Want wist u dat maar liefst 30 procent van de woningwarmte ontsnapt via een niet-geïsoleerd dak? Anders gezegd: u houdt dankzij deze ingreep niet alleen de warmte in huis, u bespaart ook aanzienlijk op uw energiekosten. Bovendien kunt u dankzij efficiënte zoldervloer- en dakisolatie van uw zolder een extra, comfortabele leefruimte maken.

Dankzij de verschillende methodes geeft b-energetics uw zoldervloer en/of dak dus hoe dan ook de beste isolatie. Welke techniek het best aansluit bij uw isolatiebehoeftes en de structuur van uw woning, vertellen wij u graag na een grondige én gratis diagnose. Klaar voor meer leefcomfort? Neem gerust contact met ons op!

03  

Vloer- en kelderisolatie

Uw vloer of tussenvloer isoleren levert u driedubbele winst op: u houdt de warmte langer binnen, uw energiekosten gaan omlaag én het geluid in uw woning wordt beter gedempt. Wat meer is: omdat wij voor vloerisolatie meestal gebruik maken van Pur®, dat zwaarder en stabieler is dan de PUR die de concurrenten plaatsen, bent u 100 procent zeker van een fantastisch en voelbaar resultaat – in zomer én winter!

binnenisolatie gyproc

04  

Binnenisolatie

Hierbij wordt er isolatie geplaatst aan de binnenkant van de gevel. Binnenisolatie komt op de laatste plaats en wordt vooral toegepast als buitenisolatie niet mogelijk is of als de spouw niet geschikt is om te isoleren. Onder bepaalde omstandigheden is binnenisolatie aangewezen. Omdat het delicaat is om via de binnenkant te isoleren, kun je het best aan onze experten vragen om je situatie grondig te onderzoeken. Hij kan het best het materiaal, de dikte van de binnenmuur-isolatie en de afwerking bepalen.

05  

Leegmaken spouwmuren

Een vervuilde spouwmuur laten isoleren kan zorgen voor problemen. Door het vuil kan de isolatie zich niet gelijk over de spouw verdelen. Het ontstaan van een koudebrug is groot en verhoogd de kans op vochtproblemen. Ons team zorgt dat jouw spouwmuur weer proper is!

leegmaken spouwmuren

Advies over isolatiepremies  

b-energetics adviseert u graag over isolatiepremies. Want vergist u niet: isoleren biedt alleen maar voordelen.

Niet alleen optimaliseert het thermisch en akoestisch leefcomfort van uw woning, u bespaart op energiekosten én u hebt recht op verschillende tegemoetkomingen van diverse overheden. Voor spouwisolatie kunt u bijvoorbeeld tot één derde terugkrijgen, voor dakisolatie zelfs tot de helft en meer.

Op die manier betaalt de investering, die isolatiewerken uiteraard vormen, zich binnen de drie tot vijf jaar zeker terug.

Specialist in woningisolatie  

Wilt u meer weten over de isolatiemogelijkheden in en aan uw woning? Vraag uw gratis diagnose aan.
Op basis daarvan stellen wij een dossier op en bekijken we wat de beste manier is om uw woning te isoleren.

isolatie pur vloerisolatie
isolatie spouwmuurisolatie limburg

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!