Uw gevel renoveren

Jouw gevel renoveren?  

Is uw gevel verouderd en moet hij dringend worden geïsoleerd en/of esthetisch worden aangepakt? Geef ons een seintje via mail of telefoon, wij maken vervolgens werk van optimale gevelbescherming en/of gevelaankleding.

Concreet komt onze vertegenwoordiger in uw regio langs voor een vrijblijvende diagnose, op basis waarvan wij u een oplossing voorstellen.

gevelwerken
Gevelreiniging

Specialist gevelrenovatie

Verschillende vormen van gevelrenovatie  

‘Gevelbescherming’ en ‘gevelaankleding’ zijn vlaggen die veel ladingen dekken. Vertaald naar b-wall betekent dit dat wij véél voor uw gevel kunnen betekenen. Heel concreet kunt u een beroep doen op ons voor:

 • gevelisolatie – vooral nodig bij oudere woningen die vaak geen spouw hebben of waarvan de spouw niet geschikt is voor isolatie
 • gevelbepleistering
 • kaleiën
 • gevelherstelling en -reiniging
 • hydrofobering, uw gevel waterwerend maken
 

01  

Gevelbepleistering

b-wall is gespecialiseerd in het bepleisteren van gevels als bescherming, maar daarnaast hebben wij ook twee toepassingen met sierpleisters:

 • gevelpleister op cementering: Hier brengen we pleisters aan op basis van natuurlijke grondstoffen en cement. Deze zijn waterwerend, zelfreinigend én dampopen, wat inhoudt dat ze het binnenklimaat in de woning optimaliseren.
 • gevelpleister op isolatie: Bij deze oplossing brengen we eerst een isolatielaag aan die koudebruggen wegwerkt én bijdraagt aan een positief E-peil. Vervolgens plaatsen we hier de siliconenpleister op (ook wel synthetische bepleistering of crépi genoemd). Deze siliconenpleister is zelfreinigend, kras- en stootvast, ongevoelig voor algengroei en uiterst waterafstotend. Kers op de taart? De pleisters hebben een egaal regelmatige structuur.

Meer weten over de beste manier om uw gevel te bepleisteren en/of te verfraaien? Neem hier contact met ons op voor een gratis diagnose! Ook voor isolatie– en dakwerken kunt u ons probleemloos inschakelen.

sierpleister crepi
gevelwerken kaleien

02  

Troeven van kalei

Kalei zorgt voor een optimale afdichting van uw gevel, biedt een goede bescherming tegen slechte weersomstandigheden als slagregen, is dampdoorlatend en verbetert de muurhuishouding – door de heel dunne kalklaag kunnen zouten relatief gemakkelijk door de kalei migreren. Ten slotte is kalei duurzaam én gemakkelijk te onderhouden.

Kaleiën de specialisten van b-wall binnenkort ook uw gevel, zodat die er weer als nieuw uitziet? Geef ons een seintje via mail of telefoon, we regelen zo snel mogelijk een vrijblijvende diagnose!

03  

Gevelreiniging & herstelling

Is uw gevel verkleurd of door roet aangetast? Is er sprake van losse voegen of beschadigde bakstenen? Allemaal geen probleem voor de vakmannen van b-wall: wij kunnen uw gevel op verschillende manieren reinigen: hogedruk, lage druk, stoomreinigen, zandstralen, nevelstralen … Daarnaast kunnen wij uw voegen over de volledige gevel of plaatselijk uitslijpen en hervoegen. Ten slotte vervangen we moeiteloos beschadigde bakstenen. Wilt u uw gevel ook een waterwerende behandeling geven? Geen probleem.

Geef uw muur of muren in de betrouwbare handen van b-wall. Voor u het weet geniet u van een gevel in blakende gezondheid. Laat iets weten!

gevelreiniging hogedruk reiniging

Optimale gevelbescherming  

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in de bescherming en aankleding van gevels. Geen overbodige luxe: grondige isolatie tegen tocht en vocht zorgt ervoor dat uw leefkwaliteit in alle opzichten gehandhaafd blijft. Een mooie afwerking kan dan weer van uw gevel hét visitekaartje van uw woning maken.

Specialist in gevelrenovatie  

Wilt u meer weten over de gevelrenovatie-mogelijkheden van uw woning? Vraag uw gratis diagnose aan.
Op basis daarvan stellen wij een dossier op en bekijken we wat de beste manier is om uw woning te renoveren.

Gevelreiniging
gevelwerken kaleien

  Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

  Share:
  error: Content is protected !!