Uw woning, onze passie

Energetisch renoveren  

b-energetics is sinds 2010 actief in de renovatiesector. Waar we gestart zijn met isolatie en vocht zijn er nu vijf vertakkingen binnen ons bedrijf. Isolatie van spouwmuren, kelder, vloer, zolder en dak; Oplossingen voor vocht-en ventilatieproblemen; GevelwerkenDakwerken en ten slotte Zonnepanelen.

Isolatie is mogelijk met korrels, schuim en vlokken, en/of de gevel afwerken met crepie, kunststof, aluminium, staal of hout. Er is ook ruime variatie binnen de dakwerken; EPDM, TPO, PVC of roofing voor platte daken. Sandwichpanelen, overvetpannen, pannen of leien voor hellende daken. Alles is perfect mogelijk.

totaalrenovatie zolder
tevreden

Expertise in 5 vakgebieden

Onze tevredenheidsgaranties  

 • Een ATG-certificaat voor na-isolatie van de spouwmuren
 • VCA-keuring
 • Familieleden die op de werf staan en/of intern meewerken
 • Persoonlijke opvolging
 • Opleidingen in eigen huis
 • Alle knowhow onder één dak

Bovendien maakt b-energetics grondig en regelmatig werk van interne kwaliteitscontroles van materiaal en uitvoering. Onze grootste sterkte? Dat zijn de vakmensen van b-energetics, die de vinger aan de pols houden van nieuwe trends en technieken en pas tevreden zijn wanneer de klant dat is.

Bij de gratis diagnose komt een adviseur van jouw regio vrijblijvend langs voor een offerte op maat.

Samenwerken?

Neem contact op met een adviseur uit uw regio.  

 • Bedankt voor het goede werk

  Dhr. Stymans - Oud-turnhout

  Vandaag zijn er drie uitvoerders langsgekomen voor de uitvoering van de spouwmuurisolatie. Bij deze wil ik hen bedanken voor het goede werk, alsook de firma. Dit mag ook wel eens gezegd worden!

 • De afkoeling van de woning is enorm verbeterd

  Michael - Malle

  Jullie zijn trouwens wegens de gehele familie nogmaals van harte bedankt voor de goed werken, wij merken het verschil aan comfort enorm in onze woning. De binnenmuren zijn opmerkelijk warmer en de afkoeling van de woning is enorm gedaald, ik had nooit durven geloven wat een verschil die 5,5cm isolatie kon maken. De reclame campagne in onze buurt is alvast begonnen…

 • Vlotte en snelle uitvoering

  First Immo - Wilrijk

  Bedankt voor de vlotte en snelle uitvoering van de werken. Nog veel succes met jullie verdere onderneming en we zullen jullie zeker aanraden aan andere mensen.

 • Klantvriendelijke en respectvolle uitvoerders

  Mevr. Gomes - Brustem

  Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de uitgevoerde werken bij ons. Prima mensen, klantvriendelijke en respectvolle uitvoerders.

 • Mijn felicitaties

  Dhr. Wouters - Beringen

  Ik wil jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van de werken. Mijn felicitaties aan de twee werkmannen, het zijn goed gemotiveerde mannen die zonder ophouden doorgewerkt hebben. Nogmaals bedankt en misschien tot later voor een andere klus.

 • b-solar, een aanrader!

  Marleen - Heuvelland

  Wij zijn tevreden over hoe het allemaal verlopen is ondanks de latere levertermijn van de zonnepanelen. Alle afspraken werden op tijd nagekomen, waarvoor dank. Het is een aanrader om het verder te vertellen dat we tevreden zijn.

 • Stipte en correcte uitvoering

  Familie Tiebos - Lille

  Heel tevreden met de uitvoering van de werken. Stipte en correcte uitvoering. Vriendelijke en correcte werknemers.

Share:
error: Content is protected !!