onze specialiteit

Bouwcoördinatie of renovatiecoördinatie  

Bouwcoördinatie of renovatiecoördinatie is bedoeld om u als klant volledig te ontzorgen. Dat is dan ook de ambitie van de specialisten van JP Development. Zeker bij een renovatieproject komt heel wat kijken. Hoe zit het met de wetgeving rond CO2 en isolatie? Wat moet er allemaal gebeuren om de energiehuishouding te optimaliseren? Wat betekenen EPC en EPB nu eigenlijk concreet? Wanneer wordt de asbest-inventaris verplicht en wat houdt dat in? Op al die vragen en meer bieden wij een helder antwoord én praktische oplossingen.

huis te koop

Van A tot Z

Van huis kopen tot thuiskomen  

JP Development staat klaar om het volledige traject met u af te leggen en u hierbij optimaal te begeleiden. Voor en bij de aankoop brengen wij graag de aandachts- en pijnpunten van het eigendom in kaart en stellen we hierbij een prioriteitenlijst op. We vertalen verder het EPC-attest in mensentaal, zodat u perfect weet wat het u zal kosten om aan de normen te beantwoorden. Ten slotte begeleiden we u bij de bouw-, subsidie- en offerteaanvragen. Als renovatiecoördinator zijn we, kortom, dé schakel tussen aannemer en klant en werken we nauwgezet samen met de architect. Want alleen zo creëren we een bouwresultaat van topkwaliteit!

Alles en meer  

Renovatiecoördinatie kan een totaalproject zijn, maar u kunt JP Development ook inschakelen voor deelprojecten. Zoals de plaatsing van gyproc of ingebouwde kasten, of het isoleren van binnen- en/of buitenmuren. Meer weten over wat voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van JP Development.

calculatie

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!