Uw dakspecialist

Plat of hellend dak?  

Als dakspecialist pakt b-top probleemloos elk dakoppervlak aan. Plat of hellend dak? Kleine dakverfraaiing of grote herstelling? Sowieso zetten wij al onze ervaring en expertise in om van uw dakoppervlak een ‘toppervlak’ te maken.

Uw dak afwerken

De troeven van b-top  

b-top werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, respecteert de afgesproken termijnen, volgt de werken nauwgezet op, focust op kwaliteit en stelt u als klant altijd voorop.

Van de kleinste herstelling tot de grootste dakwerken en van nieuwbouw tot renovatie: hoe dan ook zetten wij ons 100 procent in. U kunt een beroep op ons doen voor hellende en platte daken. En dat altijd op basis van een gratis diagnose.

Bel of mail ons voor een afspraak met de vertegenwoordiger in uw buurt!

01  

Hellend dak

Een hellend dak of nokdak verdient een specialist zoals b-top. Bij ons kunt u terecht voor een veelheid aan diensten: wij werken aan grote en kleine daken, zijn thuis op nieuwbouw- als renovatiewoningen, en zetten ons even gemotiveerd in voor bescheiden als uitgebreide projecten. Eén ding staat vast: uw hellend dak is ons vak.

dakwerken hellend dak

02  

Plat dak isoleren

Uw plat dak isoleren, of ruimer gezegd beschermen, is één van de specialiteiten van b-top. Omdat wij heel goed beseffen dat het dak een heel kwetsbare zone is: indien slecht geïsoleerd, kan tot 30 procent van de woningwarmte langs die weg ontsnappen. Reden te meer om werk te maken van platte daken die tiptop in orde zijn!

03  

Dakreiniging en -coating

Een dak is continue onder invloed van het weer. Dit zorgt ervoor dat algen en mos een kans krijgen om op het dak te blijven. Mos zorgt er onder andere voor dat pannen poreus worden en zich kunnen volzuigen met water, hierdoor zijn ze niet meer beschermd tegen bijvoorbeeld vorst. Sommige dakpannen kunnen gereinigd worden onder hogedruk, maar niet elke dakpan is geschikt voor deze soort reiniging. Daarom is het belangrijk dat onze specialist ter plaatse komt. Hij maakt dan een grondige analyse van uw dak. Ook dakcoatings zijn een mogelijkheid, dit is beschermlaag waardoor het dak weer langer meegaat.

ontmossing hogedruk reiniging dakreiniging

Meer dan uw dak isoleren  

b-top doet meer dan uw dak isoleren: u kunt ons ook inschakelen voor de plaatsing van Velux-dakramen en lichtkoepels, of de installatie van dakgoten en regenwaterafvoeren. Ook kleine timmerwerken of de plaatsing van rookgas- en ventilatiedoorvoeren of winddichte onderdaken zijn mogelijk.

Specialist in dakwerken  

Hebt u een dak dat u grondig wilt laten isoleren? Of is het dringend aan een opknapbeurt toe? Laat ons iets weten via mail of telefoon, wij laten onze lokale vertegenwoordiger zo snel mogelijk ter plaatse komen voor een gratis diagnose. Op basis daarvan doen we u een voorstel, dat perfect binnen uw budget past!

dakwerken hellend dak
dakwerken hellend dak

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!