Uw dakspecialist

Plat of hellend dak?  

Als dakspecialist pakt b-energetics probleemloos elk dakoppervlak aan. Plat of hellend dak? Kleine dakverfraaiing of grote herstelling? Sowieso zetten wij al onze ervaring en expertise in om van uw dakoppervlak een ‘toppervlak’ te maken.

Uw dak afwerken

De troeven van b-energetics  

b-energetics werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, respecteert de afgesproken termijnen, volgt de werken nauwgezet op, focust op kwaliteit en stelt u als klant altijd voorop.

Van de kleinste herstelling tot de grootste dakwerken en van nieuwbouw tot renovatie: hoe dan ook zetten wij ons 100 procent in. U kunt een beroep op ons doen voor hellende en platte daken. En dat altijd op basis van een gratis diagnose.

Bel of mail ons voor een afspraak met de vertegenwoordiger in uw buurt!

01  

Hellend dak

Een hellend dak of nokdak verdient een specialist zoals b-energetics. Bij ons kunt u terecht voor een veelheid aan diensten: wij werken aan grote en kleine daken, zijn thuis op nieuwbouw- als renovatiewoningen, en zetten ons even gemotiveerd in voor bescheiden als uitgebreide projecten. Eén ding staat vast: uw hellend dak is ons vak.

dakwerkend hellend dak

02  

Plat dak isoleren

Uw plat dak isoleren, of ruimer gezegd beschermen, is één van de specialiteiten van b-energetics. Omdat wij heel goed beseffen dat het dak een heel kwetsbare zone is: indien slecht geïsoleerd, kan tot 30 procent van de woningwarmte langs die weg ontsnappen. Reden te meer om werk te maken van platte daken die tiptop in orde zijn!

Meer dan uw dak isoleren  

b-energetics doet meer dan uw plat dak isoleren: u kunt ons ook inschakelen voor de plaatsing van Velux-dakramen en lichtkoepels, of de installatie van dakgoten en regenwaterafvoeren. Ook kleine timmerwerken of de plaatsing van rookgas- en ventilatiedoorvoeren of winddichte onderdaken zijn mogelijk.

Specialist in dakwerken  

Hebt u een plat dak dat u grondig wilt laten isoleren? Of is het dringend aan een opknapbeurt toe? Laat ons iets weten via mail of telefoon, wij laten onze lokale vertegenwoordiger zo snel mogelijk ter plaatse komen voor een gratis diagnose. Op basis daarvan doen we u een voorstel, dat perfect binnen uw budget past!

dakwerken hellend dak
dakwerkend hellend dak

Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.