Vloerisolatie met PUR©  

Vloerisolatie

Uw vloer of tussenvloer isoleren levert u driedubbele winst op.  

Uw vloer of tussenvloer isoleren levert u driedubbele winst op: u houdt de warmte langer binnen, uw energiekosten gaan omlaag én het geluid in uw woning wordt beter gedempt. Wat meer is: omdat wij voor vloerisolatie meestal gebruik maken van Pur®, dat zwaarder en stabieler is dan de PUR die de concurrenten plaatsen, bent u 100 procent zeker van een fantastisch en voelbaar resultaat – in zomer én winter!

isolatie pur vloerisolatie
De PUR©-isolatie wordt met behulp van een compressor door de luchtslang vernevelt. Het is de techniek en de kunst van onze vakmannen om ervoor te zorgen dat de PUR©-isolatie de correcte dikte heeft. De verneveling zet zich uit op een mum van tijd. Het droogproces is relatief kort.

Vloerisolatie

Werf te Brecht  

Hieronder een aantal foto’s tijdens het aanbrengen van de PUR©-isolatie op de vloer én tegen de muur bij een groot renovatieproject.

Onze vakmannen dragen volledige bescherming bij het aanbrengen van de PUR©-isolatie. Zowel een volledige overal (om verneveling op de huid en kledij te voorkomen), handschoenen, alsook een volgelaatsmasker dat eveneens aan de compressor aangesloten zit om voldoende zuivere lucht te krijgen. 

Share:
error: Content is protected !!