Kelder- en vloerisolatie PUR

Kelderisolatie, vloerisolatie en plafondisolatie met PUR 

Doorgedreven isolatie houdt niet alleen de koude buiten, het is ook een heel effectieve manier om de warmte mooi binnen te houden. Om die reden zijn kelderisolatie, vloerisolatie en plafondisolatie een must. De ideale manier om dat snel en efficiënt te doen, is met gespoten PUR.

Doordat dit zogenaamde polyurethaanschuim gelijkmatig over het te isoleren oppervlak wordt aangebracht, ontstaat namelijk een homogene, vochtwerende, luchtdichte en dus met andere woorden bijzonder functionele laag.

isolatie pur vloerisolatie
pur isolatie kelderisolatie vloerisolatie limburg
Lichtgewicht

Lichtgewicht  

Of u nu de kelder, vloer(en) of plafond wilt isoleren: met PUR-hardschuim (of -spuitisolatie) wordt elk project tot in de puntjes uitgevoerd. Vooral dankzij het minimale gewicht van het schuim wordt de constructie of ruimte in kwestie nooit overbelast. Bovendien is de kans op koudebruggen of warmteverlies onbestaande.

Meer zelfs: eenmaal de gespoten PUR-isolatielaag is opgeschuurd, kan ze perfect als basis dienen voor vloerverwarming. Niets dan voordelen met andere woorden, zeker wanneer u ook nog eens de premies in rekening brengt.

Kelderisolatie, vloerisolatie en plafondisolatie met PUR?
Reken op b-energetics!

b-energetics, uw isolatiepartner uit Geetbets, plaatst met het grootste vakmanschap en met oog voor detail de gewenste isolatie in uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Kelder, vloer(en) en/of plafond isoleren? Wij zorgen niet alleen voor de perfecte uitvoering, maar ook voor de afwerking naar keuze. Gipsplaten over de isolatielaag? Dat lukt perfect!

isolatie pur vloerisolatie
pur isolatie kelderisolatie vloerisolatie limburg

Kelder- en vloerisolatie van
b-energetics: vakmanschap verzekerd  

Meer weten over onze diensten en expertise? Laat ons gerust iets weten als u verdere informatie of een vrijblijvende offerte wenst.

pur isolatie kelderisolatie vloerisolatie limburg

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!