Spouwisolatie

Spouwisolatie met EPS-parels: de beste bescherming  

Spouwisolatie kan een wereld van verschil maken. Zeker als u weet dat tot 35 procent van de warmte uit uw woning ontsnapt via de niet- of slecht geïsoleerde ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Vandaag is spouwmuurisolatie in ons land de vaakst toegepaste manier om buitenmuren te isoleren.

Maar voor optimaal resultaat doet u hoe dan ook beter een beroep op een specialist. Zo werkt b-energetics, gevestigd in Geetbets, – actief in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen – met EPS-parels als isolerend materiaal.

isolatie spouwmuurisolatie limburg
isolatie spouwmuurisolatie limburg

Voordelen

Voordelen van EPS-parels  

Spouwisolatie kan met verschillende materialen, zoals EPS, PUR en glaswol. b-energetics kiest echter voor EPS-parels, omwille van de vele voordelen die zij hebben ten opzichte van de andere producten. Deze vederlichte piepschuimbolletjes, die we vermengd met lijm in de spouwmuur blazen, isoleren namelijk niet alleen thermisch optimaal, ze zijn ook nog eens luchtdoorlatend en waterafstotend.

Nog voordelen? EPS-parels zijn volledig recycleerbaar, de methode is geschikt voor een spouwbreedte vanaf 3 centimeter, en door de beperkte ingreep kan het proces van spouwmuurisolatie al op één dag geklaard zijn.

Spouwisolatie: ook financieel aantrekkelijk  

Spouwisolatie verhoogt het warmtecomfort in uw woning gevoelig, maar er zijn ook financiële troeven. Niet alleen verdient u door de aanzienlijke warmtebesparing – tot 30 procent! – de investering doorgaans binnen de twee tot vijf jaar al terug, u komt ook in aanmerking voor een premie bij de netbeheerder vanaf 5 centimeter.

En last but not least stijgt uw woning in waarde doordat u de buitenmuren isoleert en dus uw EPC-score verbeterd.

Spouwisolatie in om het even welke woning?  

Vooral bij oudere muren – doorgaans van woningen die voor 2000 zijn gebouwd – kan spouwisolatie een wereld van verschil maken. Destijds werd de ruimte tussen een dubbele muur vaak leeg gelaten omdat men er van uit ging dat de daar aanwezige lucht voldoende zou isoleren. Niet dus, want die vormt net één grote koudebrug!

Om te weten of uw woning in aanmerking komt voor spouwisolatie, kunnen de experts van b-energetics vrijblijvend langskomen. Zo schakelt U ook meteen een vakman in die met gebruik van EPS-parels voor het beste resultaat zorgt. Neem gerust contact op met de experts van b-energetics op het gratis nummer 0800/62.108 voor een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen  

Wilt u ook weten of uw woning in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie? Neem dan hier vrijblijvend contact op met onze experts. 
isoleren spouwmuur limburg
isolatie spouwmuurisolatie limburg

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!