Uw gevel professioneel laten reinigen

Uw gevel laten reinigen  

Een prachtige gevel? Dat is het visitekaartje van uw huis. Niet alleen voor bezoekers maar ook voor uzelf. Een gevel reinigen klinkt echter evidenter dan het is. Een professionele partij is echt wel nodig als u een optimaal resultaat wil bekomen.

Concreet komt onze vertegenwoordiger in uw regio langs voor een vrijblijvende diagnose, op basis waarvan wij u een oplossing voorstellen.

gevelwerken
Gevelreiniging

Specialist gevelreiniging

Waarom laat u uw gevel reinigen?  

Weinig mensen laten hun gevel reinigen. Nochtans geeft een nieuwe gevel meteen een andere uitstraling aan uw woning.

Bovendien loont het ook een gevel geregeld te laten herstellen, dat merkt u al snel aan de waarde van uw huis. Een gevel reinigen en waterafstotend maken, beschermt uw woning ook optimaal tegen koude en vocht.

Vaak zijn scheuren in de voegen, gebroken gevelstenen en voegen die loskomen een reden om uw gevel onder handen te nemen.

 

Verschillende reinigingstechnieken  

Afhankelijk van het materiaal van uw gevel zijn er verschillende reinigingstechnieken mogelijk. Ook het soort vervuiling speelt een rol bij het kiezen van de reinigingstechniek. Hoge druk, stoom, … er zijn heel wat manieren om een gevel te reinigen.

Bij b-energetics bekijken we welke reinigingstechniek optimaal is voor het schoonmaken van uw gevel. Wij hebben de kennis en ervaring om uw gevel snel, efficiënt en betaalbaar te reinigen.

 

gevelreiniging hogedruk reiniging

Wat zijn de voordelen van een gevelreiniging?  

Na het reinigen van uw gevel ziet deze er weer als nieuw uit. Maar uw woning is ook beter beschermd tegen koude en vocht. Ook isoleren kan een reden zijn. Een gevelreiniging verdient u snel terug, want uw energiefactuur daalt.

Maar u geniet niet enkel van een onmiddellijk rendement, de waarde van uw woning stijgt, zodat u ook op langere termijn geld verdient aan uw gevelreiniging. Het reinigen van uw gevel is dus altijd een goed idee.

Specialist in gevelreiniging  

Gevel aangetast, of zit u met scheuren, losse voegen of beschadigde bakstenen? Dan is het tijd om uw gevel te laten reinigen. Gelijk welke beschadiging of vervuiling pakken we professioneel aan. Ook wanneer u uw gevel een waterwerende behandeling wenst te geven zijn we de geknipte partij.

Onze professionele vakmensen zorgen voor een betrouwbare en langdurige behandeling waar u jaren van geniet. Uw gevel blaakt terug van gezondheid en door uw gevel te laten reinigen verhoogt u de waarde van uw woning. Bij b-energetics kennen we de knepen van het vak en pakken we uw gevel doeltreffend en doortastend aan.

Wilt u meer weten over de reiniging-mogelijkheden van uw woning? Vraag uw gratis diagnose aan.
Op basis daarvan stellen wij een dossier op en bekijken we wat de beste manier is om uw gevel te reinigen.

Gevelreiniging
gevelreiniging hogedruk reiniging

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Share:
    error: Content is protected !!